Du som hästägare har världens bästa hobby. Att umgås med hästar är något som ger mycket energi och en obeskrivlig lycka. Många säger att hunden är människans bästa vän, men du som hästägare vet att det är hästen som är det.

Tävlingssäsongen är snart här

En glad nyhet inför 2022 är att du får en billigare ryttarlicens, något som gör att du får mer pengar över till annat. Dessa kan du använda till att fylla på lagret av till exempel pälsglans och schampo. Du kanske till och med vill köpa en ny grimma inför kommande tävlingssäsong.

Men även om det är roligt att köpa en ny grimma, så är det viktigt att du också tänker på säkerheten för både dig och din häst. För dig som ryttare är det ridhjälmen som är den viktigaste delen. Därför är det kanske dags för dig att köpa en ny. Du bör byta ut din ridhjälm efter cirka tre år, eller om du ramlar av och får ett kraftigt slag eller en spark på din hjälm. En billigare livförsäkring än en bra ridhjälm får du inte.

Bra utrustning till er båda

Det är lätt att hitta rätt utrustning på nätet och du kommer att hitta det du behöver. Du har allt på en plats, enkelt och bekvämt!